Welkom

Wat fijn dat u gebruik wilt maken van de Bron voor het organiseren van een dienst. We willen u graag helpen met het regelen van de technische zaken door middel van dit formulier. We vragen u om zoveel mogelijk vragen in te vullen. Vragen waarop u het antwoord (nog) niet weet, mag u leeg laten. Neem gerust contact met ons op via techniek[at]debroneindhoven.nl voor hulp bij het invullen van dit formulier.

Let op: Dit formulier is geen bevestiging dat de zaal van de Bron voor u gereserveerd wordt. U kunt met dit formulier alleen de techniek voor de zaal regelen. U dient uiterlijk 2 (maar liefst 3) maanden voor aanvang van de dienst de techniek aan te vragen. Vergeet niet het gebouw te reserveren via activiteiten[at]debroneindhoven.nl. Mocht u dat al gedaan hebben, hoeft u dat natuurlijk niet nog een keer te doen.

Wij behouden te allen tijde het recht om uw aanvraag af te wijzen of te annuleren.

Als u op Start nieuwe aanvraag klikt of wanneer u inlogt en dan een aanvraag doet, gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die hier te vinden zijn.

Heeft u ooit al een aanvraag gedaan? Of bent u een medewerker van het techniekteam van de Bron? Log dan rechts in met uw emailadres en het wachtwoord dat u van ons ontvangen hebt. Ook wanneer u nu een nieuwe aanvraag wilt doen, vragen we u toch in te loggen. We kunnen dan een aantal gegevens alvast voor u invullen.

Start nieuwe aanvraag

Login